BIOGRAFIE

HOI,

Mijn naam is Kirsten Anke Schönwetter, ik ben 1992 in Füssen (Duitsland) geboren, waar ik ben opgegroeid in een Nederlands/Duits gezin.

In Duitsland heb ik mijn middelbare school afgerond om vervolgens in Nederland te gaan studeren. In 2016 heb ik mijn opleiding Management, Economie en Recht op het Hbo afgerond, met een diploma als Bachelor of Business Administration.

Aansluitend ben ik begonnen aan de opleiding "Tierphysiotherapie & Tierakupunktur" aan het "Institut für Tierheilkunde" te Viernheim (Duitsland). Deze heb ik in 2018 succesvol afgerond. Naast mijn werkzaamheden binnen mijn eigen onderneming, werk ik voor een Duits ziekenhuis als Projectcoördinator.

Met paardrijden ben ik begonnen in 1996. Sinds 2000 hebben mijn ouders en ik meerdere IJslandse paarden en sinds 2002 heb ik deelgenomen aan Nationale en Internationale wedstrijden. Hierbij werd ik altijd al ondersteund door mijn familie en vrienden. Tot nu toe heb ik me met al mijn paarden voor de hoogste sportklasse kunnen kwalificeren.

 

Ik ben meerdere keren voor Nederland uitgekomen op de Midden-Europese Kampioenschappen voor IJslandse Paarden.

Hier heb ik ook meerdere keren een plek in de Top 5 van mijn proeven en leeftijdsklassen kunnen veroveren.

 

Het hoogtepunt tot nu toe was voor mij in 2013, toen ik als reserve-ruiter voor de jeugd, lid mocht zijn van de Nederlandse WK - equipe.